Икономически университет – Варна

Младежка инициатива UEVA Академия за таланти

Искаш да развиеш своите професионални таланти? Търсиш възможности да разшириш професионалната си мрежа? Вдъхновяваш се от общуването с млади амбициозни хора като теб? Искаш да се докоснеш до доказани експерти от бизнеса?

Специално за теб Бизнес акселераторът на ИУ – Варна (UEVA) организира младежка инициатива Академия за таланти съвместно с Община Варна.

В пет последователни дни ще имаш изключителната възможност да изградиш умения, които ще ти бъдат полезни в професионален и в личен план.

  • На 23.10.2023 г. (понеделник) в зала 1 от 17 до 20 часа ще си говорим как да представяме хора, идеи, продукти чрез впечатляващи презентационни умения. Нашият лектор Николай Петканов има над 30 години опит в предприемачеството, продажбите и личната мотивация. Основател и съосновател в 9 стартъпа, той ще ти помогне как да се фокусираш върху това как да реализираш идеите си.
  • Във вторник (24.10.2023 г.) в зала 446 от 17 до 20 часа ще яхнем вълната на технологиите и заедно с Любомир Цанев ще разгледаме възможностите на изкуствения интелект за професионален успех. Любомир маркетолог за бранда BUL-AI и има над 3 години опит в областта на маркетинга, като е специализирал в различни направления в сферата.
  • На 25.10.2023 г. (сряда) в зала 446 от 17 до 20 часа ще се потопим в света на фрийлансинга с помощта на Преслав Ников - предприемач и специалист в разработката на бутикови онлайн магазини за международни клиенти. Той ще ти разкрие алгоритъма за успех в професията "фрийлансер".
  • В четвъртък (26.10.2023 г.) в зала 446 от 17 до 20 часа продължаваме дигиталната вълна с маркетинговия експерт Иво Илиев - директор на BOLANDIA, маркетинг компания, която има опит в рекламни и маркетингови инициативи на международни компании като Generali, Syngenta, Raiffeisen Bank, KBC Group, NIVEA, Eucerin, Opal Transfer, Ford, Nestle и много други. Иво ще сподели с теб тънкостите в дигиталните комуникации.
  • Академията завършваме в петък (27.10.2023 г.) в зала 446 от 17 до 20 часа с изключително човешката тема за емоционалната интелигентност. Поли Коцева, международно сертифициран експерт и практик в сферата на емоционалната интелигентност, ще ти разкаже за силата на емоциите и как да я овладеем, за да постигнем желания успех.

За всяко от обученията ще получиш сертификат, а ако се включиш в поне три, те очаква награда - ваучер за закупуване на книги в размер на 50 лв. от книжарници "Хеликон".

Регистрирай се за обученията тук. Местата са ограничени! Формата за регистрация ще бъде затворена след тяхното запълване.


За повече информация:
гл. ас. д-р Петър Петров, координатор на UEVA
ueva@ue-varna.bg

22 окт 2023



Подобни