Икономически университет – Варна

Международно обучение "Прилагане на междукултурна компетентност в международната реклама"

Бъди сред избраните студенти от Бизнес акселератора на ИУ – Варна (UEVA) за участници в Intensive Study Programme (IP 2023), продължение на проект PROMINENCE, в периода 6 – 8 ноември 2023 г. Възползвай се от възможността да опознаеш различни култури, да се срещнеш със студенти от други европейски университети и да обмениш опит с представители на академичните среди и бизнеса.

IP 2023 е четвърто издание на успешната обучителна програма от 2020 г. в рамките на проект PROMINENCE 2017 – 2020, в който Икономически университет – Варна участва в партньорство с още 6 европейки университета от Франция (домакин на IP 2020), Германия, Полша, Словакия, Унгария и Финландия.

Повече за проект PROMINENCE 2017 – 2020 и IP 2020.

Темата на IP 2023 e: „Прилагане на междукултурна компетентност в международната реклама“.

За първа година събитието ще бъде проведено в присъствен формат. Домакин ще бъде Икономически университет Братислава, Словакия. Работният език е английски. За участие в програмата се изисква високо ниво на владеене на английски език, потвърдено със сертификат или друг съпоставим документ.

За избраните студенти ИУ – Варна осигурява стипендия от 400 евро за покриване на таксата за участие (в размер на 130 евро), пътните разходи и частично подпомагане на настаняването в Братислава.

Крайният срок за кандидатстване е 12.10.2023 г. (четвъртък), 23:59 ч. Местата са ограничени!


Избраните кандидати ще бъдат уведомени по имейл.
Всички участници ще получат сертификат за участие.
В прикачения файл можеш да се запознаеш с програмата за обучението.

За повече информация:
гл. ас. д-р Петър Петров, координатор на UEVA
ueva@ue-varna.bg

 

10 окт 2023



Подобни