Икономически университет – Варна

"Киберсигурност. Силата на информационната сигурност." в Седмицата на дигиталното обучение "Digital Force Week"

Център "Кариери, предприемачество и маркетинг" към Икономически университет – Варна  и Съюзът за  стопанска инициатива организират Седмица на дигиталното обучение “Digital Force Week”. Събитията се провеждат в периода от 15 до 19 февруари 2021 г. изцяло в онлайн среда. 

В обучителния маратон, който съчетава теоретичните лекции на видни специалисти с практически уъркшопи, участниците ще могат да приложат наученото, развивайки свои собствени проекти по темите.

В проекта "DigiTal Force Week" са обединени пет различни теми от новото време, които са сред най-актуалните и привличащи интереса на студентите към ИУ – Варна.

На 17.02.2021 г. в 9:00 ч. темата е „Киберсигурност. Силата на информационната сигурност.“ Лектор ще бъде Явор Фурнаджиев – водещ специалист в областта на киберсигурността не само у нас, но и по света. За това свидетелстват множеството му сертификати от международно признати организации, както и членството му в редица професионални асоциации. Явор Фурнаджиев има успешен бизнес в сферата на информационната сигурност, плод на дългогодишния му професионален път. Той ще обясни какви са предизвикателствата в сферата, какво предотвратява киберсигурността, как се постига тя в малките и средните предприятия.

Можете да се регистрирате за участие и да се включите в събитието.

16 фев 2021



Подобни