Икономически университет – Варна

КBC Global Services стартира поредното издание на стажантската си програма

KBC Global Services стартира ежегодната си лятна стажантска програма „KBC Future Talents”, която дава възможност за платен стаж на студенти от различни специалности. Стажът ще се проведе в периода 17-ти юни – 31-ви август 2024 г. в офиса на компанията в гр. Варна. Открити са 16 стажантски позиции в различни отдели, които се занимават с информационни технологии (ИТ) и изкуствен интелект, риск и правни въпроси, застраховане и борба с прането на пари.

В продължение на 2 месеца стажантите ще имат възможност да работят с експерти с дългогодишен опит в споменатите области и да усвоят ценни знания и умения по време на различни теоретически, практически обучения и работа по реални проекти.

Стажантската програма е платена, а след успешното й завършване за участниците съществува възможност да продължат своя кариерен път в КBC Global Services.

Стажантската програма е отворена за кандидатстване до 31-ви май 2024 г., а повече информация как да подадете своята кандидатура, можете да намерите на адрес: https://careers.kbc-group.com/SSC_BG/lp/KBC-Future-Talents-Summer-Internship-Program-2024---Finance/0d009829d28f60ed/, а за ИТ стажантски позиции и за други на адрес: https://careers.kbc-group.com/SSC_BG/lp/KBC-Future-Talents-Summer-Internship-Program-2024---IT/a5ece94d804961d1/.

За компанията: KBC Global Services е двигателят на процесите в KBC Group - водеща банково-застрахователна група с над 41 000 талантливи служители, които обслужват повече от 12 милиона клиенти в цяла Европа. Българският клон на компанията е основан през 2019 г., за да предоставя на останалите дружества от групата на KBC широк спектър от бизнес и ИТ услуги в различни области, сред които са ежедневното банкиране, кредитните и финансовите операции, борбата против изпирането на пари, застраховането, платежните услуги, търговията с ценни книжа, софтуерните разработки, изкуствения интелект, киберсигурността и други.

27 фев 2024



Подобни