Икономически университет – Варна

Кандидатствайте до 27.03.2022 г. за проект "IT Master class 9"

Центърът за изследване и прилагане на нови информационни и комуникационни технологии (ЦИПНИКТ) към ИУ – Варна стартира набирането на кандидати за участие в проект “IT Master class”.

Проектът е отворен за кандидатстване на студенти от ИТ специалностите в ИУ – Варна. Като резултат от селекцията, в него ще бъдат включени най-мотивираните студенти, с интереси и талант в сферата на ИТ. Участниците ще имат възможността да се запознаят и работят със специалисти от ИТ бранша, да почерпят знание и добри практики, да гостуват на бизнеса и да участват в реални проекти.

Мастър класът тази година ще протече под формата на лятна бизнес академия.  Студентите ще имат възможността да работят на място в компаниите партньори на проекта, където да останат на стаж или работа. Да получат опит и знания от топ ИТ мениджъри, специалисти в различни сектори от информационно-технологичния свят, които да бъдат техни ментори. Да се докоснат до знанията на гост-лектори от множество успешни бизнеси.

 

Акцент тази година поставяме на Agile & Cloud технологиите. Предвиден е сегмент с изкуствен интелект и управление на роботи с мобилни устройства. Ако желаете да станете част от това изживяване, вижте по-долу как да се запишете. Един от вас, притежаващ добри организационни качества, ще бъде откроен като отговорник на класа.


 

 

Условия за кандидатстване

За реално включване, студентите следва да кандидатстват чрез апликационната форма. Заявилите  желание за участие ще бъдат поканени на информационна среща и персонален разговор с ръководителите на проекта. От всички кандидати ще бъдат селектирани 15 студенти, които са демонстрирали увереност и желание да бъдат включени в IT Мастър клас и са показали високи резултати по време на обучението си в университета.

Срокът за подаване на кандидатурите е до 27.03.2022 г.

11 мар 2022



Подобни