Икономически университет – Варна

Кандидатствайте до 27.01.2021 г. за проект "IT Master class 8"

Центърът за изследване и прилагане на нови информационни и комуникационни технологии (ЦИПНИКТ) към ИУ – Варна стартира набирането на кандидати за участие в проект “IT Master class”.

Проектът е отворен за кандидатстване на студенти от ИТ специалностите в ИУ – Варна. Като резултат от селекцията, в него ще бъдат включени най-мотивираните студенти, с интереси и талант в сферата на ИТ. Участниците ще имат възможността да се запознаят и работят със специалисти от ИТ бранша, да почерпят знание и добри практики, да гостуват на бизнеса и да участват в реални проекти.

Мастър класът тази година ще се запознае и лично ще почерпи опит от ИТ мениджъри, специалисти в различни сектори от информационно-технологичния свят. Ще има достъп до лектори от успешни бизнеси и ще научава последната информация за различни актуални теми. Акцент тази година поставяме на финтех компаниите, технологиите във финансовия сектор и усвояване на предприемачеки умения за това "как правилно да управляваме средствата си". Генерален партньор на проекта ще бъде MyPOS - обявена за най-добра компания за B2B разплащания от FinTech Breakthrough Awards Program през 2020 година. А за да получите сигурност във финансовата си култура, ще Ви запознаем със специалистите от PARTNERS GROUP BG - компания, специализирана в областта на финансовите услуги и предоствяща цялостно финансово планиране от световна класа.
 

 

Условия за кандидатстване

За реално включване, студентите следва да кандидатстват чрез апликационната форма. Заявилите  желание за участие ще бъдат поканени на информационна среща и персонален разговор с ръководителите на проекта. От всички кандидати ще бъдат селектирани 15 студенти, които са демонстрирали увереност и желание да бъдат включени в IT Мастър клас и са показали високи резултати по време на обучението си в университета.

Срокът за подаване на кандидатурите е до 27.01.2021 г.

18 яну 2021Подобни