Икономически университет – Варна

Кандидатствай за обучение по междукултурно лидерство - GoLiteToLead

Бизнес акселераторът на ИУ – Варна предоставя вълнуваща възможност на студентите за участие в обучителна програма по междукултурно лидерство - GoLiteToLead. Тази стимулираща инициатива ще се проведе в периода от 22 до 26 април 2024 г. в Дебрецен, Унгария.

Програмата GoLiteToLead е предназначена за студенти, желаещи да се развият като междукултурни лидери и да придобият ценни умения в областта на международното взаимодействие. Участниците ще имат възможност да обогатят своите знания и опит, като се впуснат в обучителни сесии и интерактивни уъркшопи.

Събитието ще бъде организирано в сътрудничество с водещи университети и организации в областта на международното образование и развитие. Участниците ще имат възможност да се запознаят с представители на различни култури, да споделят своите перспективи и да изграждат трайни международни връзки. В програмата ще се включат гост-лектори с лидерски опит в глобални компании като BMW и Johnson & Johnson.

Нека заедно превърнем света в по-добро и по-разнообразно място!

За избраните студенти, ИУ – Варна осигурява финансиране по програма ЕРАЗЪМ+ в размер на 395 евро, с които да се покрият разходите за участие (пътуване, настаняване и хранене).

Не пропускайте възможността да станете част от тази вълнуваща обучителна програма и да разширите хоризонтите си в глобален контекст.

Запознайте се с отзивите от участието на нашите студенти в миналогодишното издание на програмата

Студенти на ИУ – Варна представиха лидерски практики в интензивната програма GoLiteToLead - Икономически университет – Варна (ue-varna.bg)

Крайният срок за кандидатстване е 25.02.2024 г., 17:00 часа. Местата са ограничени!

Избраните кандидати ще бъдат уведомени по имейл/телефон.
Всички участници ще получат сертификат.

За повече информация:
гл. ас. д-р Петър Петров, координатор на UEVA
ueva@ue-varna.bg

16 фев 2024



Подобни