Икономически университет – Варна

Кандидатствай за Dukenet Winter Markstrat Challenge

UEVA участва в инициативата на партньорската мрежа Dukenet, като се присъединява към Dukenet Markstrat Challenge. Това е обучителна програма с близо 10-годишна история, обединяваща студенти от различни университети в международна мрежа. В рамките на тази инициатива участниците работят в международни екипи, насочени към постигане на пазарен успех за своите компании чрез използването на симулационния софтуер Markstrat, който е признат световен лидер в обучението чрез практика в областта на маркетинга.

Този път тренингът ще се проведе в Букурещ, Румъния, от 28-ми януари до 3-ти февруари 2024 година.

Участниците ще имат възможността да създадат нови връзки със свои колеги от цяла Европа, да развият умения в областта на маркетинга и бизнеса, да работят със световноизвестни консултанти и да се запознаят с професионални практики за подготовка на маркетинг специалисти за работа в международния бизнес.

Таксата за участие в програмата е в размер на 100 евро, като се доплаща и лиценз за софтуера в размер на 60 евро. За избраните студенти ИУ – Варна осигурява финансиране за покриване на такса участие и софтуерен лиценз. Съобразно броя участници има вероятност за осигуряване на настаняване в общежитията на университета домакин.

Крайният срок за кандидатстване е 22.12.2023 г., 17 часа. Местата са ограничени!

Избраните кандидати ще бъдат уведомени по имейл/телефон на 27 декември 2023 г.

Всички участници ще получат сертификат.

За повече информация:
гл. ас. д-р Петър Петров, координатор на UEVA
ueva@ue-varna.bg

19 дек 2023



Подобни