Икономически университет – Варна

Кандидатствай за Dukenet Spring Markstrat Challenge

UEVA се включва в тази вълнуваща инициатива на партньорската мрежа Dukenet. Dukenet Markstrat Challenge е интензивна обучителна програма с над 10-годишна история, която събира участници от партньорски университети в рамките на международната мрежа. Студентите работят в международни екипи за пазарния успех на своята компания в симулационния софтуер Markstrat – световно признат лидер в обучението чрез практика в областта на маркетинга.

Тази година тренингът ще се проведе в Университет Касел, Германия, в периода 26 – 31 март 2023 г. с участието на 10 европейски университета и близо 100 студенти.

Участниците ще имат възможността да завържат нови познанства със свои връстници от цяла Европа, до проверят маркетинг и бизнес уменията си, до работят с топ консултанти и да се докоснат до професионални системи за подготвяне на маркетинговите специалисти в международния бизнес.

Таксата за участие в програмата е в размер на 130 евро (покрива обяд в университета домакин), като се доплаща и лиценз за софтуера в размер на 60 евро. За избраните студенти ИУ – Варна осигурява финансиране по програма ЕРАЗЪМ+ в размер на 70 евро на ден (6 дни участие + 2 за пътуване).

Крайният срок за кандидатстване е 26.02.2023 г., 17 часа. Местата са ограничени!.

Избраните кандидати ще бъдат уведомени по имейл/телефон на 27 февруари 2023 г.
Всички участници ще получат сертификат.

За повече информация:
гл. ас. д-р Петър Петров, координатор на UEVA
ueva@ue-varna.bg

17 фев 2023



Подобни