Икономически университет – Варна

Форум КЛЮЧ в ИУ – Варна

 42 training, като група от свободни млади хора, се обединяват около разбирането, че българските младежи имат право на подкрепа в търсенето именно на тази професионална реализация, която ще им носи удовлетвореност в най-пълна степен. Те организират форум, на който успели презентатори от средите на гражданския сектор да представят по интерактивен и атрактивен начин своя опит, умения и страст към работата. Целта им е по този начин те да дадат на аудиторията по-ясна представа за смисъла на дейностите и инициативите на неправителствените организации, както и убедеността, че такава професионална реализация не непременно принизява ролята на човека в съвременното комерсиално общество, а напротив – е съвсем ествествен отговор на нуждите на човек да бъде полезен с уменията си.

След успешния старт и добрите отзиви на нашите колеги в УНСС – София е време форум КЛЮЧ да се състои и в Икономически университет – Варна. Събитието ще се състои на 19 май 2012 г. в зала 122 на университета.

КЛЮЧ отново ще бъде форум на споделяне на опит, мнения и идеи за развитие на младите хора в сектора на гражданските организации. КЛЮЧ ще събере на едно място млади хора, студенти, доброволци, начинаещи в своята дейност в гражданския сектор, с хора, които са успели в този сектор и имат достатъчно опит зад себе си и желание да го споделят.

КЛЮЧ ще даде на младите хора, които участват в сесиите възможност да се изправят пред врата на възможности, за която някои от тях не са подозирали, а други може би са неглежирали или са гладали със страх и недоверие, ключът е символ на възможност, която е в техните собствени ръце, ключът е и инструмент, който човек трябва да има, но и да се научи да използва, ключът е начин, инициатива, знание и възможност.

КЛЮЧ – KEY (knowledge, entrepreneurship, youth):

  • Ще покаже на младежите, че работата в НПО е възможност за кариерно развитие;
  • Ще даде насоки за мислене на участниците;
  • Ще покаже успешни примери от успешни хора;
  • Ще създаде общност на участниците.
  • КЛЮЧ на базата на съвременните технологии ще направи дискусиите и презентациите от събитието достъпни за широка аудитория чрез споделяне на видеозаписи от сесиите в платформи за видеообмен – YouTube и Vbox7.

За да се включите във форум Ключ, моля регистрирайте се на: http://klyuchvarna.eventbrite.com/
За повече информация: http://42training.org/forum-klyuch-varna/

23 апр 2012



Подобни