Икономически университет – Варна

Форум "Кариери" в Икономически университет – Варна

Традиционният форум „Кариери“ в Икономически университет – Варна ще се проведе присъствено от 27 до 30 март 2023 г.

Висшето училище се стреми да предостави на възпитаниците си среда, която съчетава теоретични знания с практически примери от професионалния сектор. Тази формула за успешно кариерно развитие, изграждане на предприемаческо мислене, социална отговорност и прилагане на меки умения затвърждава устойчивите взаимоотношения между студентите и представителите на бизнеса вече повече от десетилетие.

Единадесетото издание на форум „Кариери“ през 2023 г. цели да събере на едно място фирми, които предлагат работа и/или стаж, от различни браншове и студенти с висока подготовка в областта на икономиката, управлението, информационните технологии и туризма.

Реализираните перспективи, ентусиазмът по време на интервю с представител от бизнеса, професионалното отношение на младите хора са част от емоциите, които в периода  27 – 30 март 2023 г. ще изпълнят Студентската улица в академичната сграда на Икономически университет – Варна, ет. 1 по време на четиридневното кариерно събитие.

Повече информация за програмата и условията за участие може да получите от уебсайта на форум “Кариери” на адрес: http://forumkarieri.ue-varna.bg/

13 мар 2023Подобни