Икономически университет – Варна

AIESEC набира нови членове

Ако търсиш:

  • опит на лидерска позиция докато си още в университета
  • участие в семинари и конференции, трейнинги и събития на различна актуална тематика
  • изграждане на широка мрежа от контакти с други студенти от още 104 страни в целия свят, с фирми и други организации от Варна и региона
  • професионален стаж по специалността в чужбина за период от 2 до 18 месеца
  • стабилна основа за твоето бъдещо личностно и професионално развитие

AIESEC може да ти даде всичко това и още много.

AIESEC е най-голямата международна студентска организация и присъства в 105 страни и над 1100 университета в целия свят. Тя представлява платформа от възможности, които помагат на младите хора да открият и развият своя потенциал. За да осъществи тази своя цел, AIESEC организара повече от 350 конференции, предоставя над 4000 професионални стажа и 6500 лидерски позиции за своите членове всяка година.

Това което отличава AIESEC от други организации е, че предоставяме на младите хора възможности да придобият лидерски опит, работа в екип, практически умения по маркетинг, предприемачество, финанси, планиране, мениджмънт и др., давайки им възможност да работят по проекти с различна насоченост и актуална тематика. По този начин AIESEC помага на всеки нейн член да изгради своя собствена визия за бъдещо си развитие, да проявява културно разбирателство и да работи в една динамична и мотивираща среда.

Стажантската програма на AIESEC предлага на студентите възможност да придобият професионален опит в международна компания, работят в мултикултурна среда, опознаят чуждестранните бизнес модели и практики, придобият ноу хау, установят мрежа от контакти и опознаят една различна култура. През последната година наши стажанти са работили в Германия, Полша, Гърция, Словакия, Белгия, Австралия и дори Индия в компании като Deutche Telekom, Electrolux, InBev, General electric, Futjicu-Siemens и много други. Част от глобалните партньори на AIESEC по програмата за образователен обмен са компании като PricewaterhouseCooper, Microsoft, DHL, UBS, Cadbury Schweppes, ABN AMRO и др.

Ако желаете да научите повече за организацията, нейната дейност и условията за кандидастване заповядайте на презентацията, която ще се състои на 15.10.2008 г. от 19:15 часа в зала 122 на Икономически университет - Варна.

Повече информация за AIESEC и условията за кандидатстване, заедно с формуляр за кандидатстване, може да намерите на www.aiesec.org/bulgaria

Крайния срок за кандидастване е 20.10.2008 г.!

За въпроси, отнасящи се до AIESEC, може да се свържете с нас на varna.bg@aiesec.net или като ни посетите в нашия офис, който се намира в стая 123е на Икономически университет - Варна.

Пътят към Твоето бъдещо личностно и професионално развитие винаги започва с  малка стъпка напред.
Направи я сега!

08 окт 2008



Подобни