Икономически университет – Варна

ас. Желязко Каракашев

ас. Желязко Каракашев

ас. Желязко Каракашев

3-107

0888 522 770

zh.karakashev@ue-varna.bg

Автобиография

Консултации

Вторник, кабинет 3-106: 10:00-11:00

Дати за неположени изпити

08 ное 2022, кабинет 3-107: 13:30-14:15

29 ное 2022, кабинет 3-107: 14:30-15:15

Дисциплина Курс и Специалност
Кулинарна продукция и безопасност на храните Курс 1, МХР (Редовно обучение)
Кулинарна продукция и безопасност на храните Курс 1, МХР (Задочно обучение)
Начало Край Зала Л/У Дисциплина Седмица Група
Понеделник
14:30 17:15 2-132 Л Кулинарна продукция и безопасност на храните 311, 312
Вторник
11:30 14:15 3-203 Л Кулинарна продукция и безопасност на храните 2 311, 312
Четвъртък
08:30 17:15 Лагард У Кулинарна продукция и безопасност на храните 2 311, 312
2023-01-16 (Понеделник)
15:00 18:38 3-202 Л Кулинарна продукция и безопасност на храните 315
2023-01-17 (Вторник)
16:30 19:16 3-202 У Кулинарна продукция и безопасност на храните 315
2023-01-18 (Сряда)
16:30 19:16 3-202 У Кулинарна продукция и безопасност на храните 315
2023-01-20 (Петък)
13:30 17:46 3-204 Л Кулинарна продукция и безопасност на храните 315
2023-01-25 (Сряда)
12:00 16:16 3-202 Л Кулинарна продукция и безопасност на храните 315
2023-01-26 (Четвъртък)
08:08 11:46 3-202 Л Кулинарна продукция и безопасност на храните 315
12:00 16:16 3-202 У Кулинарна продукция и безопасност на храните 315
2023-01-27 (Петък)
12:00 14:46 3-202 У Кулинарна продукция и безопасност на храните 315
2023-01-30 (Понеделник)
12:00 15:38 3-202 У Кулинарна продукция и безопасност на храните 315