Икономически университет – Варна

Национална кръгла маса "Образование, наука и дигитални иновации – синергия за професионален път"

НАЦИОНАЛНА КРЪГЛА МАСА
"Образование, наука и дигитални иновации - синергия за професионален път"
19 ноември 2021 г., 10:00 часа, онлайн

Предвид въведените противоепидемични мерки на територията на Република България Национална кръгла маса „Образование, наука и дигитални иновации – синергия за професионален път“  ще се проведе дистанционно.

Пленарните доклади, заседанията по модули и дискусиите ще имате възможност да проследите през електронна връзка чрез този линк.

Заповядайте на 19.11.2021 г. от 10:00 часа на откриването на Национална кръгла маса „Образование, наука и дигитални иновации­­ – синергия за професионален път“.

Програмата на събитието може да бъде видяна тук.

Национална кръгла маса „Образование, наука и дигитални иновации – синергия за професионален път“ се провежда в рамките на проект № КП-06-Н45/1 „Дигитализация и дигитални компетентности във висшето образование и пазара на труда“, финансиран от Фонд научни изследвания.


За кръглата маса

Национална кръгла маса на тема:“Образование, наука и дигитални иновации - синергия за професионален път“, е повод за среща на практици и учени от различни сфери, като се надяваме тя да създаде и провокира интересни дискусии и предложи варианти, които да съдействат за решаване на предизвикателствата пред висшето образование и пазара на труда в контекста на дигитализацията

Събитието  се провежда в рамките на в рамките на проект № КП-06-Н45/1 „Дигитализация и дигитални компетентности във висшето образование и пазара на труда“, финансиран от Фонд научни изследвания.

 

ОРГАНИЗАЦИОНЕН КОМИТЕТ

НАУЧЕН СЪВЕТ

03 ное 2021



Подобни