"Първи стъпки в бизнеса" идва и във Варна

"Първи стъпки в бизнеса" идва и във Варна

На 13.05.2017 (събота) от 10:00 часа ще се проведе първото издание на безплатния семинар по предприемачество „Първи стъпки в бизнеса - Business Mixer Edition“ в град Варна. Поради големия интерес към събитието това тази година то ще бъде с национален мащаб - вече се проведе в Свищов, предстои издание едновременно във Варна, Пловдив и София, а по-късно през годината и в Бургас!

„Първи стъпки в бизнеса“ е събитие, което цели да срещне опитни предприемачи със студенти и млади професионалисти от различни сфери, които искат да научат повече за различните предизвикателства при стартирането на собствен бизнес. Основната цел е да покаже прекрасни примери за предприемачи, които са успели и развили своя бизнес в България.
Събитието във Варна е съставено от две части – теоритична и практическа.

През първата половина от деня гостите имат възможност да чуят вдъхновяващите истории и личния опит на предприемачи. Преди обедната почивка всеки посетител ще може да се запише в отбора на лектора, който го е впечатлил най-много и темата, която е най-интересна за него. През втората част от деня лекторите се превръщат в ментори на отборите (max. 25 човека в отбор). Всеки отбор ще работи по реален казус, с който бизнесът се е сблъскал в миналото или има в момента.

Събитието е безплатно за участниците, за да може да бъде достъпно за всички млади хора във Варна. Събитието се организира от JCI Varna с подкрепата на Кариерен център към ИУ-Варна и ИУ-Варна.

Местата са ограничени, затова и се изисква регистрация, за да можете да участвате. Побързайте да запазите своето място - https://goo.gl/53qFz