518
За консултации чрез Google meet
можете да използвате следния линк:
https://meet.google.com/ncj-xfrz-use
Wednesday, Office 518: 11:00-13:00
Thursday, Office 518: 13:00-15:00
Commodities Science - Food, Wine and Tobacco |
Commodities Science |
Principles of the Science of Manufactured Goods |
Science of Textiles and Footware |
Type | Year | Publication |
---|---|---|
Доклад | 2020 |
Радев, Р., Пашова, С., Маркировка на пресни плодове и зеленчуци
Качество и сертификация на продуктите : Сборник с доклади от международна научно-практическа конференция, посветена на 100 г. от създаването на ИУ - Варна, Варна : Наука и икономика, 2020, 229 - 239.
|
Статия | 2020 |
Radev, R., Pashova, S., Application of Edible Films and Coatings for Fresh Fruit and Vegetables
Quality - Access to Success : Journal of Management Systems, Bucharest : Romanian Society for Quality Assurance, 21, 2020, 177, 108 - 112.
|
Статия | 2020 |
Радев, Р., Живкова, В., Йерархични взаимовръзки между аспектите на качеството на детските храни
Икономика и компютърни науки = Economics and Computer Science : [Електронно] научно списание , Варна : Знание и бизнес, 6, 2020, 1, 41 - 55.
|
Доклад | 2020 |
Маринова, В., Стоянова, А., Радев, Р., Живкова, В., Качеството на стоките и дигиталното потребление – перспективи и недостатъци
Икономическа наука, образование и реална икономика: Развитие и взаимодействия в дигиталната епоха : Сборник с доклади от Юбилейна международна научна конференция в чест на 100-год. от основаването на ИУ - Варна , Варна : Наука и икономика, 2, 2020, 693 - 706.
|
Доклад | 2020 |
Радев, Р., Влияние на микровълновите фурни върху качеството на храните
Качество и сертификация на продуктите : Сборник с доклади от международна научно-практическа конференция : Посветена на 100 г. от създаването на ИУ - Варна, Варна : Наука и икономика, 2020, 257 - 264.
|
Монография | 2020 |
Пашова, С., Радев, Р., Димитров, Г., Проучване свойствата на ядивни покрития, предназначени за нанасяне върху храни
Варна : Наука и икономика, 2020, 128 с. - (Библ. Проф. Цани Калянджиев ; Кн. 64).
|
Статия | 2019 |
Радев, Р., Златева, Д., Сензорни свойства на моркови с нанесени ядивни покрития
Известия. Сп. Икономически университет - Варна, Варна : Наука и икономика, 63, 2019, 1, 71 - 86.
|
Статия | 2019 |
Pashova, S., Radev, R., Dimitrov, G., Physical Properties of Edible Films with Different Composition
Quality Access to Success, Bucharest : Romanian Society for Quality Assurance, 20, 2019, 171, 152 - 156.
|
Доклад | 2018 |
Pashova, S., Radev, R., Dimitrov, G., Barrier Properties of Edible Films from Pectin and Hydroxypropyl Methylcellulose : [Електронен ресурс : Диск]
Sustainability, Quality and Innovation: A Global View of Commodity Sciences : 21st IGWT Symposium, September 20 - 26, 2018, Rome, Itaty : Proceedings Scientific Works, Roma : Università degli Studi di Roma Tre, 2018, 1 - 9.
|
Доклад | 2018 |
Радев, Р., Живкова, В., Безопасност на мононатриевия глутамат
Стоковедната наука - традиции и актуалност : Сборник доклади от тринадесета научна конференция с международно участие : Посветена на 70 години от създаването на катедра Стокознание и специалност Стокознание, Варна, 18 - 19 октомври 2018, Варна : Наука и икономика, 2018, 236 - 244.
|