Уъркшоп "The best PITCH tips"

Уъркшоп "The best PITCH tips"

Смятате ли, че трябва да подобрите уменията си за презентиране? А искате ли да чуете тайните на някои от най-успешните презентатори на нашето време? Клуб „Млад предприемач“ към Студентски съвет на ИУ-Варна и "The Tax Back Group" организират специално за всички ученици и студенти уъркшоп на тема „Тhe Best Pitch Tips“ или най-полезните съвети за добра презентация!

Дали заради наложени стереотипи в образованието и бизнеса, или заради нашата несигурност, често се случва да забравяме няколко общочовешки истини, които стоят в основата на всяко въздействащо послание. Срещата ни няма за цел да ви научи как да направите по-добра power point презентация, а ще ви даде работещи  идеи, затова как да се свържете със своята публика – независимо, дали става въпрос за изпитващия в университета,  бъдещия ви работодател , потенциални инвеститори или последователите на страницата ви в социалните медии.  

Заповядайте да се запознаем и заедно да разнищим темата за успешните презентации – 10 октомври 2017 г., 19:00 часа, зала 116 на Икономически университет - Варна.