Последен шанс за кандидатстване

Скъпи студенти,

Кандидатствайте СЕГА за Конференцията за Алтернативни Инвестиции към Лондонския Икономически университет 2015 преди 3ти Декември 2014 на www.lseaic.com.

Какво представлява Конференцията за Алтернативни Инвестиции към Лондонския Икономически университет?

Конференцията за Алтернативни Инвестиции към Лондонския Икономически университет е най-голямата конференция в света, организирана от студенти, в сферата на хедж фондовете (Hedge Funds) и фирмите за дялово инвестиране (Private Equity). В конференцията участват над 50 говорители и 350 делегати от всички части на света.

На студентите се препоръчва горещо да посетят тази изключителна конференция, която е не просто страхотна възможност да се научи повече за индустрията, но също така и фантастичен шанс да завържете контакти на високо ниво, които да доведат до оферти за стажове и постоянна работа, както могат да подтвърдят предишни участници. Всички CV-та ше бъдат прегледани от професионална фирма в областта на набирането на персонал, а също така и от нащите спонсори, като например Canada Pension Plan Investor Board, Bain & Company, EAS и много други.

Къде? Мариот Хотел ***** Лондон

Кога? 19 и 20 Януари, 2015

Защо да се регистрирам?

Ако проявявате интерес в сферата на алтернативните инвестиции, това е перфектно място за Вас! Ще имате възможност да чуете идеите и мислите на едни от най-ярките професионалисти в областа, както и да увеличите неимоверно шансовете си за работа чрез нетуоркинг (networking). Голяма част от студентите присъствали на конференцията миналата година си осигуриха работа и стажовете, благодарение на конференцията.

Посетете нашия сайт www.lseaic.com за повече информацията относно тази прекрасна възможност и за да се регистрирате (чрез изпращане на CV). Крайният срок за кандидатстване е полунощ на 3 Декември 2014 (Сряда). Очакваме с нетърпение Вашите кандидатури!

Ако имате други въпроси, не се колебайте да се свържете с нас на Info@lseaic.com