Tuesday, Office 404: 14:00-16:00
Friday, Office 404: 14:00-16:00
27 Oct 2023, Office 404: 14:00-15:00
17 Nov 2023, Office 404: 14:00-15:00
Subject | Year and Programme |
---|---|
Food studies | Year 1, МХР (Full-time) |
Commodities Science | Year 3, ИК.И Т. (Full-time) |
Science of Foodstuffs of Animal Origin | Year 4, СМД (Full-time) |
Home | End | Room | L/S | Course | Week | Group | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Monday | |||||||
09:30 | 12:15 | 2-135 | Seminar | Food studies | 312 | ||
12:30 | 15:15 | 2-135 | Seminar | Food studies | 311 | ||
Wednesday | |||||||
13:30 | 16:15 | 3-203 | Lecture | Food studies | 1 | 311, 312 | |
Tuesday | |||||||
11:15 | 13:00 | 2-135 | Seminar | Commodities Science | 13 | ||
Friday | |||||||
09:15 | 11:00 | 2-135 | Seminar | Science of Foodstuffs of Animal Origin | 18 | ||
11:15 | 13:00 | 2-135 | Seminar | Science of Foodstuffs of Animal Origin | 18 |
Type | Year | Publication |
---|---|---|
Статия | 2022 |
Zlateva, D., Stefanova, D., Влияние на копривено брашно върху минералния състав на пшеничен хляб = Effect of Nettle Flour on the Mineral Composition of Wheat Bread
Journal of Mountain Agriculture on the Balkans [JMAB], Troyan : Research Institute of Mountain Stockbreeding and Agriculture, 25, 2022, 6, 494-518., ISSN(печатно) 1311-0489, ISSN(онлайн) 2367-8364 / Линк
|
Статия | 2022 |
Zlateva, D., Stefanova, D., Chochkov, R., Ivanova, P., Study on the Impact of Pumpkin Seed Flour on Mineral Content of Wheat Bread
Food Science and Applied Biotechnology, Plovdiv : UFT Academic Publ. House, 5, 2022, 2, 131-139., ISSN(онлайн) 2603-3380 / DOI https://doi.org/10.30721/fsab2022.v5.i2.177 / Scopus / Линк
|
Статия | 2022 |
Stefanova, D., Zlateva, D., Possibilities to Increase the Calcium Content of Wheat Bread
Научни трудове. Русенски университет "Ангел Кънчев". Сер. 10.2. Биотехнологии и хранителни технологии, Русе : Акад. изд. Русенски университет, 61, 2022, 48-53., ISSN(печатно) 1311-3321, ISSN(онлайн) 2603-4123
|
Статия | 2022 |
Zlateva, D., Chochkov, R., Stefanova, D., Effect of Spirulina Platensis and Kelp Biomass Addition on the Fatty Acid Composition of Wheat Bread
Ukrainian Food Journal, Kyiv : National University of Food Technologies, 11, 2022, 1, 102-114., ISSN(печатно) 2304-974X, ISSN(онлайн) 2313-5891 / DOI 10.24263/2304-974X-2022-11-1-11 / Scopus / Web of Science / Линк
|
Доклад | 2022 |
Zlateva, D., Stefanova, D., Phosphorus Content of Gluten-Free Types of Flour
Церевитиновские чтения - 2022 : Материалы VIII Международной научно-практической конференции, 1 апреля 2022 г., Москва : ФГБОУ ВО РЭУ им. Г. В. Плеханова, 2022, 153-155., ISBN(печатно) 978-5-7307-1905-7
|
Доклад | 2021 |
Стефанова, Д., Позитивни аспекти на обогатяването на хляба със селен
Качество и контрол на стоките в условията на Covid пандемия : Сборник с доклади от международна научно-практическа конференция, Варна : Наука и икономика, 2021, 47-53.
|
Статия | 2021 |
Stefanova, D., Zlateva, D., Study of The Magnesium Content In Gluten-Free Types of Flour
Научни трудове. Русенски университет "Ангел Кънчев". Сер. 10.2. Биотехнологии и хранителни технологии, Русе : Русенски университет А. Кънчев, 60, 2021, 72-77.
|
Доклад | 2021 |
Стефанова, Д., Златева, Д., Нетрадиционни за хлебопроизводството брашна като източник на калций
Качество и контрол на стоките в условията на Covid пандемия : Сборник с доклади от международна научно-практическа конференция, Варна : Наука и икономика, 2021, 39-46.
|
Монография | 2021 |
Златева, Д., Чочков, Р., Стефанова, Д., Повишаване на качеството и биологичната ценност на хляба чрез използване на аквакултури
Варна : Наука и икономика, 2021, 204 с. - (Библ. Проф. Цани Калянджиев ; Кн. 75).
|
Статия | 2021 |
Chochkov, R., Zlateva, D., Stefanova, D., Effect of Spirulina platensis and Kelp algae on the content of thiamine and riboflavin in wheat bread
Ukrainian Food Journal, Kyiv : National University of Food Technologies, 10, 2021, 1, 145-157., ISSN(печатно) 2304-974X, ISSN(онлайн) 2313-5891 / Web of Science
|