University of Economics – Varna

Chief Assist. Prof. Dana Stefanova, PhD

Chief Assist. Prof. Dana Stefanova, PhD

Chief Assist. Prof. Dana Stefanova, PhD

404

+359885619498

d.stefanova@ue-varna.bg

Office hours for students

Monday, Office 404: 13:30-14:30

Online consultations

Wednesday, Online room link: https://meet.google.com/ita-vrvx-ncu, 14:00-15:00

Pending exam dates

14 Apr 2025, Office 404: 13:15-15:15

Introduction to Trade
Academic Research
Principles of the Science of Food, Wine and Tobacco
Sensory and Expert Methods for Analysis
Academic Research
Programme Subject Year Group Room Date Hour
Date Hour Room Notes
Date Hour Room Notes
02.06.2025 11:00 - 12:00 1-55
03.06.2025 11:00 - 12:00 1-55
Type Year Publication
Статия 2024
Bulgarian Journal of Agricultural Science, Sofia : Agricultural Academy of Bulgaria, 30, 2024, 2, 333-340., ISSN(печатно) 1310-0351, ISSN(онлайн) 2534-983X / Scopus / Web of Science / Линк
Монография 2024
Варна : Наука и икономика, 2024, 214. - (Библ. Проф. Цани Калянджиев ; Кн. 98)., ISBN(печатно) 978-954-21-1180-1
Статия 2024
Ukrainian Food Journal, Ukraine : National University of Food Technologies, 13, 2024, 1, 76-90., ISSN(печатно) 2304-974X, ISSN(онлайн) 2313-5891 / DOI 10.24263/2304- 974X-2024-13-1-6 / Scopus / Web of Science / Линк
Статия 2023
Carpathian Journal of Food Science and Technology, Cluj-Napoca, Romania : Technical University of Cluj Napoca Press Publ. House, 15, 2023, 2, 33-41., ISSN(печатно) 2066-6845, ISSN(онлайн) 2344-5459 / DOI 10.34302/crpjfst/2023.15.2.4 / Scopus / Web of Science / Линк
Доклад 2023
Стокознание – традиции и перспективи : XIV научна конференция с международно участие : Посветена на 75-годишнината от създаването на катедра и специалност „Стокознание”, Варна, 20 октомври 2013, Варна : Наука и икономика, 2023, 45-51., ISBN(онлайн) 978-954-21-1163-4 / Линк
Статия 2023
Научни трудове. Русенски университет "Ангел Кънчев". Сер. 10.2. Биотехнологии и хранителни технологии = Proceedings of University of Ruse "Angel Kanchev". Book 10.2. Biotechnologies and Food Technologies, Русе : Акад. изд. Русенски университет, 62, 2023, 62-67., ISSN(печатно) 1311-3321, ISSN(онлайн) 2603-4123 / Линк
Статия 2023
Bulgarian Journal of Agricultural Science, Sofia: Agricultural Academy of Bulgaria, 29, 2023, 5, 886 - 894., ISSN(печатно) 1310-0351, ISSN(онлайн) 2534-983X / Scopus / Web of Science / Линк
Статия 2022
Научни трудове. Русенски университет "Ангел Кънчев". Сер. 10.2. Биотехнологии и хранителни технологии, Русе : Акад. изд. Русенски университет, 61, 2022, 48-53., ISSN(печатно) 1311-3321, ISSN(онлайн) 2603-4123 / Линк
Статия 2022
Ukrainian Food Journal, Kyiv : National University of Food Technologies, 11, 2022, 4, 558-572., ISSN(печатно) 2304-974X, ISSN(онлайн) 2313-58912 / DOI 10.24263/2304- 974X-2022-11-4-6 / Scopus / Web of Science
Статия 2022
Ukrainian Food Journal, Kyiv : National University of Food Technologies, 11, 2022, 1, 102-114., ISSN(печатно) 2304-974X, ISSN(онлайн) 2313-58911 / DOI 10.24263/2304-974X-2022-11-1-11 / Scopus / Web of Science / Линк
Overview of all publications