Летен отдих за преподаватели и служители в гр. Созопол, с. Равадиново и курорт "Семково"

Летен отдих за преподаватели и служители в гр. Созопол, с. Равадиново и курорт "Семково"

Технически университет - София предлага чудесни условия за почивка за преподаватели и служители на Икономически университет – Варна в  гр. Созопол, с. Равадиново и курорт "Семково".

УСОБ Семково се намира в близост до гр. Белица /17 км./. Базата е с капацитет 100 места в стаи с две и три легла, всички със самостоятелен санитарен възел, телевизия и интернет. Храненето се осъществява с предварителна заявка в стол-ресторанта, като същият работи и на свободна консумация. В базата има и кафе-бар на достъпни цени.

УСОБ Созопол се намира на скалистия бряг в новата част на града. Базата разполага с легови капацитет от 120 места, разположени в 58 стаи, всички със самостоятелен санитарен възел и оборудвани с хладилник и телевизор и категоризирани като стаи I категория /с изглед към морето/, стаи II категория /с изглед към улицата, оборудвани с вентилатор/ и VIP стаи /с изглед към морето, реновирани с ново обзавеждане и климатици/. На разположение на почиващите са ресторант и дневен бар с външна тераса, надвесена над морския бряг с несравнима гледка към стария Созопол.

В с. Равадиново УСОБ Созопол разполага и с 18 бунгала /единични и с по 2 стаи/. Всички те са със самостоятелен санитарен възел, оборудвани с хладилник, телевизор и кабелна телевизия. Намират се в края на с. Равадиново на отстояние 3 км. от къмпинг Златна рибка и 6 км. от Созопол.

При проявен интерес допълнителна информация може да получите на телефони: 02 9652020, 8683403; мобилен тел. 0882 270494; сайт на Технически университет София /раздел Бързи връзки, Отдих/ и Отдел "Социално обслужване" на ТУ-София.
 

Виж повече   Брошура - Лято 2017, Великден, Гергьовден