Ден на отворените врати в Societe Generale Експресбанк

Ден на отворените врати в Societe Generale Експресбанк

На 17-ти ноември (петък) 2017 г. Societe Generale Екпресбанк отваря вратите си за 20 студента от Икономически университет – Варна, които ще имат възможност да посетят централния офис на банката и да научат повече за възможностите за професионално развитие в банковата сфера.

В духа на световноизвестната игра Treasure hunt (прев. „На лов за съкровища”) участниците ще бъдат разделени на отбори и ще преминат през различни предизвикателства, ще разрешават загадки и заедно ще открият какви са кариерните перспективи в една банкова институция.

Ще имаш възможност:

  •   да преминеш по етажите на банката,
  •   да наблюдаваш отблизо как функционира една банкова институция,
  •   да се запознаеш с различните дирекции и отдели,
  •   да се срещнеш с мениджъри и експерти.

Това пътешествие в банковия свят ще ти разкрие колко много са възможностите за кариерно развитие в банката - какви специалисти работят в нея, кои професии са ключови за развитието на банката и какви таланти се търсят.

Ако притежаваш приключенски дух и искаш да се развиваш професионално в банковата сфера, това събитие е създадено точно за теб.

Включи се като попълниш онлайн формата за регистрация.

За повече информация попитай в Кариерния център към Икономически университет – Варна или на фейсбук страницата: https://www.facebook.com/UEBN.UEvarna/

Ден на отворените врати в Societe Generale Експресбанк