Семинар "Първи стъпки в бизнеса"

Семинар "Първи стъпки в бизнеса"

JCI Varna и Студентски съвет към Икономически университет - Варна имат удоволствието да ви поканят да се потопите в света на предприемачеството със събитието „Първи стъпки в бизнеса“ - безплатен семинар, който цели да срещне участниците в него с опитни предприемачи и млади професионалисти от различни сфери. Това е едно събитие, което ще ви даде възможност да научите повече за различните предизвикателства при стартирането на собствен бизнес и да почерпите опит от най-добрите.

Кога: 14.10.2017 (събота) от 10:00 ч. 
(Моля, имайте предвид, че регистрацията започва в 09:30 ч.)
Къде:  зала 128, основен корпус на Икономически университет - Варна

Събитието е разделено в две части – теоретична и практическа. През първата половина ще имате възможност да чуете вдъхновяващите истории и личния опит на няколко лектори, а през втората част всеки от тях ще се превърне в ментор на един от четирите сформирани отбора. Всеки екип ще работи по реален казус, с който се е сблъскал менторът.

Първият лектор, който ще вземе участие в събитието, е Жюстим Томс - собственик и мениджър бизнес развитие в ABC Design & Communication. Съвсем скоро очаквайте и информация за другите лектори и ментори в уъркшопите.

Семинарът е напълно БЕЗПЛАТЕН, но местата са ограничени, затова побързайте да заявите своето участие, използвайки следната апликационна форма.

За допълнителна информация за семинара посетете неговото Facebook събитие

Очакваме ви!

Проектът Кариерна работилница JCI Our future се реализира с финансовата подкрепа на Община Варна по програма „Варна – Европейска младежка столица 2017”, ключово направление „Младите професионалисти” (YOUTH PRO).

Събитието е част от Our Future: Работилница за успех в кариерата и бизнеса.