Посланикът на Република Корея Н.Пр. Шин Бунам гостува в ИУ-Варна

Посланикът на Република Корея Н.Пр. Шин Бунам гостува в ИУ-Варна

На 9 юни 2017 г., в Икономически университет – Варна се проведе бизнес форум „България-Корея 2017“ на тема „Обмен на практики за добро управление за устойчиво развитие“ с представители на българския и корейския бизнес.

Форумът официално беше открит от проф. д-р Евгени Станимиров, зам.ректор на Икономически университет – Варна, посланика на Република Корея у нас Н.Пр. Шин Бунам, зам. областен управител на Област Варна и проф. д-р Тодор Танев от Софийски университет „Св. Климент Охридски“.

Посланик Шин Бунан заяви своето убеждение, че форума ще даде тласък на двустранното сътрудничество и напредък в регионалното развитие на града и представи г-н Иво Михайлов,  почетен консул във Варна.

Представителите на българския и корейския бизнес споделиха опита си за ролята на лидерството и доброто управление в икономическия прогрес и просперитета на Република Корея и представиха идейни проекти за съвместен бизнес и инвестиции, както и намерения за разширяване на културното и академичното сътрудничество.